Summer School

Az idei nyári tábor 2024. június 24. és augusztus 23. között kerül megrendezésre. A tábor 0-10 év közötti gyermekek számára kínál lehetőséget a tanulásra és a fejlődésre különböző heti témákon keresztül.

Minden héten új témával foglalkoznak a gyerekek, mely foglalkozások alkalmával kiszélesíthetik érdeklődési körüket és fejleszthetik kreativitásukat. A foglalkozásokat a gyermekek kora és képességei szerint szervezik meg tanáraink. Minden délután az idősebb gyerekek különféle izgalmas workshop-ok közül választhatnak, pl. kézművesség, dráma, ékszerkészítés, barkácsolás. Az 5 éves és annál idősebb gyermekek számára lehetőség van intenzív angol órákon való részvételre, illetve úszásra és heti városi kirándulásokra is sor kerül.

A Nyári tábor részvételi díja 200EUR/hét. Az ár magában foglalja a napi étkezést és az összes foglalkozást. A foglalkozások hétfőtől péntekig, reggel 7:30-tól délután 17.30-ig tartanak. A Summer Nursery School-ba jelentkező gyermekek fél napos programon is részt vehetnek, 7:30-tól 12:30-ig. Ennek heti díja 150EUR. A minibusz szolgáltatás a tábor ideje alatt is rendelkezésre áll, ennek ára 60EUR/hét, férőhely függvényében.

10 %-os kedvezményt biztosítunk azoknak, akik 2024. május 1-ig fizetik ki a nyári tábor részvételi díját.

A nyári tábort korcsoportokra osztottuk:

Summer Nursery School (0-2 évesek)

Ez a program játékos és vidám programok egész sorát kínálja kisbabák és totyogó gyermekek számára, egy biztonságos és szerető környezetben. Elkötelezett és képzett pedagógusaink kis létszámú csoportokkal dolgoznak, ezzel is biztosítva az egyéni fejlesztést és gondoskodást. A Nyári tábor elsősorban azoknak a gyerekeknek szól, akik eddig is a Nursery School tagjai voltak (Hummingbirds 0-1 éves korig, Canaries 1-2 évesek)

Summer Nursery School (3-5 évesek)

Az Early Years korosztályának olyan ösztönző programokat kínálunk, melyek egyaránt szórakoztatóak, ugyanakkor tanulási lehetőséget is kínálnak számukra. A Summer Early Years korosztálya minden hetet egy másik téma felfedezésével tölt. A témák kapcsolódnak művészeti és kézműves tevékenységekhez, dalokhoz és mondókákhoz, szerepjátékokhoz, főzési projektekhez, valamint segítik érdeklődésük kibőv és nyelvi készségeik fejlesztését. Azok a gyerekek akik ebben a korosztályban nem igénylik a délutáni alvást, csatlakozhatnak a délutáni workshopokhoz is, amelyeket sok szabadtéri tevékenység és rengeteg játék követ (Sparrows 3-4 and Cuckoos 4 -5)

Summer School (5-10 évesek)

Ennek a korosztálynak szervezett programok párhuzamosan futnak, mely programok a kreativitást és a képzelet világát a szükséges nyelvi, matematikai és mozgáskészség fejlesztésével kötik össze. Minden héten új, interaktív órákat szervezünk, melyek különböző kreatív megoldásformákat mutatnak be. A gyerekek mindig a hét végén viszik haza elkészült projekt munkájukat, melyből kiderül, mi mindent tanultak a heti programok folyamán, másrészt szép emlék marad a táborból. A foglalkozások során a gyerekek rengeteg új élménnyel és tapasztalattal gazdagodnak majd. (Parrots age 5-6 and Owls age 7-10) Intenzív angol tanfolyam (5-10 évesek)

Intenzív angol tanfolyam (5-10 évesek)

Ez a program olyan iskoláskorú gyermekeknek ajánlott, akik szórakoztató módon szeretnének angolul tanulni vagy jelenlegi tudásukat fejleszteni! Ez a program nagyszerű lehetőséget kínál az angol nyelvű olvasás, írás és beszédkészségek fejlesztésére. Mindezek mellett örömmel segítünk azoknak a gyermekeknek, akik esetleg felzárkózni szeretnének egy-egy tantárgyból, vagy akiket kifejezetten érdekel egy adott tantárgy.

Képzett tanáraink korábban már kipróbált angol oktatási anyagokat alkalmaznak majd, úgy mint Jolly Phonics és Jolly Grammar, ami biztos alapokat ad a nyelvtanulásban életszerű és izgalmas anyagokat használva. A foglalkozások kis csoportokban illetve egyénileg történnek, ezzel is biztosítva a hatékony tanuláshoz szükséges pozitív légkört! A gyerekek részt vesznek a nyári tábor foglalkozásain is. Az intenzív angol órákra naponta egy alkalommal, egyénileg vagy maximum 5 fős csoportokban kerül sor. Az órák egyéb foglalkozásokkal is kiegészülnek, ezáltal is jobban elmélyítve a gyerekek különböző témákkal kapcsolatos tudását. A foglalkozás nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a gyermekek megtanulják a formális és az informális nyelvhasználatot, illetve fejlesszék olvasási és íráskészségeiket.

A délutáni Workshopokba az Intenzív angol foglalkozásokon részt vevő gyermekek is bekapcsolódhatnak. Az Intenzív Angol foglalkozásnak nincsen további díja, és javasoljuk, hogy gyermeküket legalább két hétre irassák be a tanfolyamra, hogy jelentősen tudják nyelvtudásukat fejleszteni. Annak érdekében, hogy a gyermekek a megfelelő csoportba kerüljenek, szeretnénk megkérni a szülőket, hogy egyeztessenek időpontot egy, a részvételt megelőző rövid értékelésre. Az angol nyelvtudással nem rendelkező gyerekeknek nem kell felmérésre jelentkezniük.

További információért a Nyári táborral kapcsolatban kérjük írjanak e-mailt az office@englishgarden.hu email címre.

Fedezz fel többet