Bölcsőde

Az English Garden Nursery School ( Családi Bölcsőde ) 20 hetestől 3 éves korig várja a gyermekeket. Tágas, világos és földszinti csoportszobáinknak a Pre-school épülete melleti társasház alsó szintje ad otthont. Családi bölcsődénk célja, hogy magas színvonalú gondozást és nevelést biztosítson a gyermekeknek egy biztonságos és inger-gazdag környezetben. A gyermekeket tanulási és megismerési útjuk során felkészítjük a következő állomásra, amely rendszerint az English Garden Pre-school.

Hisszük, hogy a gyermek aktív felfedezés és játék révén ismeri meg az őt körülvevő világot. Nevelői és gondozói munkánkat, valamint tantervünket a brit Early Year Foundation Stage alapján végezzük, tervezzük, így bevonva és ösztönözve a gyermekek egyéni potenciálját. Elősegítjük mind a szociális, mind az akadémiai fejlődést, szórakoztató és oktató tevékenységek széles repertoárjával, hogy megteremtsük a tanulás alapjait.

Családi bölcsődénk ösztönző és gondoskodó környezetet biztosít a kisgyermekek számára. A csoportok számos lehetőséget kínálnak a gyerekeknek, hogy játékon alapuló tevékenységeken keresztül tanuljanak. Kis nebulóink fejlődését hetente változó témakör bemutatásával, mesékkel és képekkel, művészettel és kézművességgel, dalokkal és mondókákkal, illetve érzékszervi játékokkal segítjük. Minden tevékenységet a gyermekek életkorának és képességének megfelelően tervezzük.

A Családi bölcsődében a gondozó és gyermek arány 1:3- 1: 5, jellemzően kettő vagy három pedagógussal egy csoportban .

Fedezz fel többet