Óvoda Előkészítő

Az English Garden Óvoda Előkészítő két és fél éves kortól várja a gyermekeket. Tágas, világos és földszinti csoportszobáinknak az óvoda épülete ad otthont. Az Óvoda Előkészítő célja, hogy magas színvonalú gondozást és nevelést biztosítson a gyermekeknek egy biztonságos és inger-gazdag környezetben. Felkészítjük a gyermekeket tanulási és megismerési útjuk során a következő állomásra, amely rendszerint az English Garden Óvoda.

Hisszük, hogy a gyermek aktív felfedezés és játék révén ismeri meg az őt körülvevő világot. Nevelői és gondozói munkánkat, valamint tantervünk a brit Early Year Foundation Stage alapján végezzük, tervezzük, így bevonva és ösztönözve az egyes gyermekek egyéni potenciálját. Elősegítjük mind a szociális, mind az akadémiai fejlődést, szórakoztató és oktató tevékenységek széles repertoárjával, hogy megteremtsük a tanulás alapjait.

Az Óvoda Előkészítő ösztönző és gondoskodó környezetet biztosít a kisgyermekek számára. A csoportok számos lehetőséget kínálnak a gyerekeknek, hogy játékon alapuló tevékenységeken keresztül tanuljanak. Minden héten kis nebulóink egy- egy témát fedeznek fel a hét során, mesékkel és képekkel, művészetekkel és kézművességekkel, dalokkal és mondókákkal, illetve érzékszervi játékokkal. Minden tevékenységünk a gyermekek életkorának és képességének megfelelően tervezzük, lehetővé téve minden gyermek számára, hogy tanuljon és fejlődjön.

Gondozóink segítik a gyermekeket a mindennapos együttműködésben, a kreativitásban, valamint a mások iránti törődésben. Az óvodai előkészítőben a gondozó és gyermek arány 1: 5, jellemzően tíz gyermek van egy csoportban két kisgyermekgondozóval.

Fedezz fel többet