Üdvözöljük

Az English Garden Nursery School and Pre-school (Angol Kert Családi Bölcsőde Hálózat és Óvoda) magas színvonalú, az angol oktatási rendszert követő oktatást nyújt, Budapesten és környékén élő, hazai és külföldi származású gyemekek számára. Az English Garden 2008-ban nyitotta meg kapuit, az első nemzetközi óvodaként a főváros Pesti oldalán. A belvároshoz közel a “Kertváros” szívében a Tisztviselő Telepen található inézményünk, fasorokkal szegélyezett utcában, zöldövezetben, a VIII. kerületben, Budapest egyik legnagyobb parkjának szomszédságában található.

 

Az English Garden egy Nemzetközi Angol Nyelvű Óvoda és Családi Bölcsőde Hálózat, az Oktatási Minisztérium és a Gyámügyi és Igazságügyi Főosztály Szociális és Gyámügyi Osztály által akkreditált intézmény. Ezen felül intézményünk tagja a Pre-Schoool Learning Alliance-nek (Óvodai Oktatási Szövetség), amely a korai nevelést nyújtó intézményeket tömörítő egyik legnagyobb szervezet az Egyesült Királyságban. Valamint a Cambridge International School által elismert intézmény.

Az English Garden-nek három szomszédos épület nyújt otthont, melyeket egy nagy udvar köt össze az házak mögött, ahol védve az utca zajától fákkal tűzdelt árnyékos játszótér biztosít végtelen játéklehetőséget az ide járó gyermekeknek. Intézményünk biztonságos, magas színvonalú és barátságos környezetet biztosít mindenki számára. Az intézmény autóval, tömegközlekedéssel és az English Garden minibusz szolgáltatással egyaránt könnyen megközelíthető.

Kapcsolat

További felvilágosítás a következő email címen kéhető.

Phone
+36 20 224 5070
School email
office@englishgarden.hu

1089 Budapest
Villám utca 25-27-29, Hungary

Tour Video

Please take a tour of the English Garden presented by some of our oldest children!

Photo Gallery

Please view our Photo Gallery

11
16

Fedezz fel többet