Felvételi

Az English Garden-ben tudjuk, hogy milyen fontos a megfelelő intézmény választása a gyermeke számára. Célunk, hogy a csecsemőket és kisgyermekeket (4 hónapos kortól 3 éves korig) Családi Bölcsőde Hálózatunkban családias körülmények között, meleg, befogadó, biztonságos és barátságos légkörben fogadjuk. Az Óvodába érdekes, változatos és lebilincselő tanulási környezetet biztosítunk a gyerekeknek, a kibontakozásukhoz szükséges befogadó, barátságos és támogató légkör megteremtése mellett.

Az English Garden Óvodába jelentkezés feltétele, hogy a gyermek szeptember 1-re betöltse legalább 3. életévét, szobatiszta legyen és önállóan tudjon lépcsőn közlekedni. Az angol nyelvtudán nem fevételi feltétel az English Garden intézményeibe.

A gyermekek az év folyamán bármikor csatlakozhatnak az English Garden csoportjaihoz, amennyiben van rendelkezésre álló férőhely. Amennyiben nincs szabad férőhely várólistára kerülhet a jelentkező, ennek elkerülése érdekében ajánljuk, hogy időben regisztráljanak intézményünkbe.

Amennyiben az English Garden Családi Bölcsőde Hálózat és Óvoda felkeltette az érdeklődését további információért keressen minket az office@englishgarden.hu e-mail címen. Valamint ha időpontot szeretne egyeztetni személyes látogatásra azt is a fenti e-mail címen tudja megtenni.

Díjszabás, tandíj

English Garden egy magánintézmény, mely az English Garden Nonprofit Kft tulajdonában áll. A beiratkozó gyermekek esetében egyszeri vissza nem térítendő regisztrációs díjat valamint minden hónapban tandíjat vagy gondozási díjat számolunk fel. A díjak a gyermekek korának függvényében változnak, valamint figyelembe vesszük a díjszabáskor, hogy a gyermek a bölcsődei vagy óvodai ellátás részese.

English Garden Családi Bölcsőde Hálózat és Óvoda minden hétköznap reggel 7:30-tól várja a gyermekeket. Kérjük, hogy reggel legkésőbb 9 óráig minden gyermek érkezzen meg intézményünkbe. A bölcsődébe járó gyermekek számára lehetőség van a félnap (12:30-ig), gondozási nap (15:30-ig) vagy a teljes nap (17.30-ig) ellátási opciók közül választani. Az óvodába járó gyermekek számára nincs lehetőség fél napos ellátás igénybe vételére, de választhatnak a családok az tanítási nap (15:30-ig) vagy a teljes nap (17:30-ig) ellátási szolgáltatásaink közül.

Az aktuális díjszabályzatunkért kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot a finance@englishgarden.hu e-mail címen.

Mindemellett fontos kiemelnünk, hogy minden évben az English Garden ingyenes és csökkentett tandíjú helyeket biztosít hátrányos helyzetű gyermekek számára. A pályázati folyamatban, előnyben részesítjük a 8. kerületi családokat. A beküldött pályázatokat az English Garden Nonprofit Kft. Kuratóriumi tagjai bírálják el. További információért és a jelentkezési lapért kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot az office@englishgarden.hu e-mail címen.

Fedezz fel többet