Étkeztetés

Az English Garden-ben célunk, hogy kiegyensúlyozott, ízletes gyermekbarát étrendet biztosítsunk. Támogatjuk és bátorítjuk a gyermekeket az egészséges táplálkozási szokások kialakításában és a változatos ételek megismerésében, kipróbálásában. Azon gyermekeknek, akik 8.30 előtt érkeznek, reggelit biztosítunk. Ezt követően minden gyermek számára tízórait, meleg ebédet, uzsonnát és az 17.00 után is intézményünkben tartózkodó gyermekeknek kései uzsonnát is felszolgálunk.

A konyhai segítőink biztosítják, hogy a gyermekek változatos gyümölcsökkel és zöldségekkel egészítsék ki étrendjüket az étkezések alakalmával. Az English Garden-ben igyekszünk megfelelni a speciális étkezési szokásoknak, igényeknek, így biztosítunk vegetáriánus, laktózmentes, tejmentes és tojásmentes étkeztetést. Minden étkezés díját tartalmazza a tandíjunk, de amennyiben a szülők igénylik, lehetőség van otthonról hozni a gyermekeknek ételt, melyet az intézményben felszolgálunk nekik.

Étkezések alkalmával csapvizet, tejet, gyümölcsteát és gyümölcsleveket biztosítunk a gyermekeknek a tervezett napi menünknek megfelelően. Mindemellett ballonos vízautómatákból ásványvizet is ihatnak a gyermekek bármikor.

A csecsemők és amennyiben szükséges a kisgyermekek részére, anyatejet vagy tápszert sterilizált cumisüvegekben a szülőnek kell biztosítania. A Családi Bölcsőde Hálózatunk épületében tejkonyha található.

A heti menü megtekintéséhez kérem, klikkeljen az alábbi linkre:

Fedezz fel többet