Létesítmények

Az English Garden Családi Bölcsőde Hálózat és Óvodának három szomszédos épület ad otthont, melyeket az épületek mögött egy nagy kert is összeköt, melyben nagy fák nyújtanak hűsítő árnyékot és biztosítják a természetközeli élményt a gyermekek számára, amint várak, homokozók, csúszda, mászókák, mászófal és hinták között szaladgálnak, játszanak. Az udvarunkat úgy alakítottuk ki, hogy bármilyen időjárási körülmények között élvezhesség a szabadlevegőt a gyermekek.

Az épületben 15 világos csoportszoba, öltözők és gyermekbarát mosdók találhatók. A belsőterek világos, színes és vidám hangulatot árasztanak, ahol a gyermekek hamar biztonságban és otthonosan érezhetik magukat. Minden csoportszobában gyakran cserélődő könyvek, korosztálynak megfelelő játékok, szőnyeggel fedett területek biztosítanak kényelmes játéklehetőséget a gyermekeknek. A szobákban található asztalok és székek pedig biztosítják a vizuális tevékenységekhez és tanuláshoz szükséges helyet.

Az alagsorban található a tornaterem, amely helyet ad a változatos sporttevékenységeknek, szakköröknek és testnevelés óráknak. Szintén ezen a szinten található a konyha és az ebédlő, ahol az óvodás gyermekek ebédelnek, tízóraiznak és uzsonnáznak. Amikor az időjárás megendegdi a tízórait és uzsonnát az udvaron fogyasztják a gyermekek, az erre a célra kihelyezett piknik asztaloknál.

A kertben kialakítottunk egy külön kisházat, úgynevezett Parents’ Centre-t, amely helyet biztosít a szülők számára, hogy találkozzanak, beszélgessenek, reggelente vagy délutánonként. Az italokat (kávé, tea) ingyenesen biztosítjuk minden szülő számára.

Az irodánk a Villám utca 27. szám alatt, a földszinten található. Az English Garden összes épületébe csak biztonsági kóddal lehet bejutni így biztosítva minden szülő számára szabad, de biztonságos bejárást az intézménybe.

Fedezz fel többet