Különórák

A következő különórák lesznek elérhetőek az English Garden Pre-schoolban és Nursery Schoolban külön díjért.

A balletórákra várjuk azokat a fiúkat és lányokat, akik szeretnek táncolni. Az órák lehetőséget adnak arra, hogy a gyerekek játékosan ismerkedjenek a különböző technikák alapjaival, miközben a jó tartás és elegéns mozgás elsajátítását is segíti.

A Funky Fitness mozgásfejlesztő óra egyszerű aerobic lépéseket és koreográfiákat tanít a gyerekeknek, egyben interval edzés is, mivel gyors és lassú ritmusok váltják egymást, önfeledt mozgásra ösztönözve a gyerkeket.

Ez egy különleges sakkóra a Pre-schoolba járó gyerekeknek . A sakk fejleszti a gyermekek problémamegoldó készségét, koncentrációját és kritikai gondolkodását. A sakkórákat képzett tanár tartja gyerekbarát és játékos módszerrel.

A foci foglalkozások a gyermekek nagymozgását, koordinációját és labdaérzékét fejlesztik. A módszer alapját a különböző labdás gyakorlatok jelentik, ezek segítik a egyensúly, ügyesség és mozgáskoordináció valamint a futball alapjainak elsajátítását.

A zenés színjátszókör lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy új vagy már ismert dalokat adjanak elő, miközben elmélyednek a mozgás, a mimika és a kommunikáció világába. A kicsik kedves történetek eljátszásával beleképzelhetik magukat különböző szereplők, állatok helyébe, így fejlesztve fantáziájukat és empatikus képességeiket. Izgalmas dráma játékok növelik az idősebbek magabiztosságát és önbizalmát miközben erősítik nyelvtudásukat és szókincsüket is.

A zongoraórákat Yi-Hsuan (Ms. Kirstin), egy képzett zenetanár tartja az utca túloldalán lévő zeneiskolában. A zeneiskolában több zongora és egy előadóterem is megtalálható. Az English Garden egyesével kíséri a gyerekeket az órákra és vissza az óvodába.

A német-, francia- és spanyolórák remek alkalmat adnak egy új nyelv játékos megismeréséhez. Amennyiben gyermeke már tanulta az adott nyelvet és nem számít kezdőnek, kérem jelezzék.

Logopédia foglalkozásainkat az óvoda logopédusa tartja egyéni felmérések és igények alapján angol vagy magyar nyelven. Szükség esetén személyre szabott, egyéni fejlődést elősegítő fejlesztést végez.

Az ukrán nyelv és kultúra foglalkozásokra heti kétszer jöhetnek azok a gyerekek, akik szeretnének egy változatos és játékos foglalkozáson részt venni az anyanyelvüket használva.

KÉRJÜK VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY A KÜLÖNÓRÁKON CSAK AZ ENGLISH GARDEN PRE-SCHOOLBA JÁRÓ GYERMEKEK VEHETNEK RÉSZT.

Fedezz fel többet