Rólunk

Az English Garden magas színvonalú, az angol oktatási rendszert követő oktatást nyújt hazai és küldöldi gyermekeknek egyaránt. Intézményünk az Oktatási Minisztérium és a Gyámügyi és Igazságügyi Főosztály Szociális és Gyámügyi Osztály által akkreditált intézmény. Továbbá, tagja a Pre-School Learning Alliance-nek (Óvodai Oktatási Szövetség), amely a korai nevelést nyújtó intézményeket tömörítő legnagyobb szervezet az Egyesült Királyságban.

Kapcsolat

Email: office@englishgarden.hu

Cím

Office Address: 1089 Budapest, Villám utca 25 Hungary

Napközi 0-2

Baby Daycare 0-2

Tudjon meg többet

Napközi 2-3

Nursey School 2-3

Tudjon meg többet

Óvoda 3-7

Óvoda 3-7

Tudjon meg többet

Rólunk

Az English Garden volt az elsõ nemzetközi óvoda a fõváros pesti oldalán, mely 2008-ban nyitotta meg kapuit. Mindössze tíz percre található a belvárostól, a régi Tisztviselõ Telepen, a “Kertváros” szívében, a VIII. kerületben. Az óvodának és a bölcsődének két szomszédos épület ad otthont egy csodaszép hátsó udvarral. A baba napközi épülete innen nem messze található, mely ugyanezt a magas színvonalú és biztonságos környezetet nyújt a gyermekeknek.

Az English Garden fasorokkal szegélyezett utcában, zöldövezetben helyezkedik el, s Budapest egyik legnagyobb parkja is a közvetlen közelében található. Az óvoda autóval, tömegközlekedéssel és az intézményünk által biztosatott minibusz szolgáltatással egyformán könnyen megközelíthetõ.