Summer School

Az idei nyári táborra június 24. és augusztus 16. között kerül sor. A tábor a 0 és 10 év közötti gyerekeknek kínál lehetőséget arra, hogy megismerjenek új témákat és elkészítsék saját prokejektjeiket. Minden héten új témával foglalkoznak a gyerekek, mely foglalkozások alkalmával kiszélesíthetik érdeklődési körüket és fejleszthetik kreativitásukat, kézműves, színjátszó és nyelvi foglalkozások segítségével. Az 5 éves és annál idősebb gyerekek intenzív angol órá kon is résztvehetnek.

A heti részvételi díj 52.000, - forint vagy 165, - euro. Az ár magába foglalja az étkezést, az összes foglalkozást, kirándulást és az úszásoktatást. A foglalkozások hétfőtől péntekig, reggel 7:30-tól délután 17.30-ig tartanak. A Baby Daycare-be és Nursery School-ba járó gyermekek fél napos programon is részt vehetnek, 7:30-tól 12:30-ig. Ennek heti díja 40.000,- forint vagy 130,- euro. A minibusz szolgáltatás a tábor ideje alatt is rendelkezésre áll, ennek ára változatlan, az az 13.000,- forint vagy 40,- euro.

5 % -os kedvezményt biztosítunk azoknak, akik a május 4 -én tartandó nyílt napig fizetik ki a részvételi díjat.

A nyári tábor öt csoportot foglal magába:

Summer Baby Daycare (0-2 évesek)

Ez a program játékos és vidám programok egész sorát kínálja kisbabák és totyogó gyermekek részére, egy biztonságos és szerető környezetben. Elkötelezett és képzett pedagógusaink kis létszámú csoportokkal dolgoznak, ezzel is biztosítva az egyéni fejlesztést és gondoskodást.

Summer Nursery School (2-3 évesek)

A bölcsödés korú gyermekeknek olyan ösztönző programokat kínálunk, melyek egyaránt szórakoztatóak, ugyanakkor tanulási lehetőséget is kínálnak számukra. A foglalkozások interaktív jellegűek, melyek megszervezésénél fontos szempont volt a gyermekek sajátos és egyéni tanulási igényeinek figyelembe vétele.

Summer School Sparrows (4 évesek)

Az ebbe a csoportba járó gyerekek idejük nagy részét az English Gardenben töltik majd, ahol különböző kézműves foglalkozásokon vesznek részt, dalokat és mondókákat tanulnak majd. Továbbá, szerepjátékos, sütő-főző és nyelvi foglalkozásokat is szervezünk részükre. Mindezt persze sok sok mókával és játékkal. Egyéni és csoportos foglalkozások is lesznek majd, melyeket pedagógusaink is segítenek.

Summer School Cuckoos (5 – 6 évesek), Parrots (6- 7 évesek) and Owls (7-10 évesek)

Az ennek a korosztálynak szervezett programok párhuzamosan futnak, mely programok a kreativitást és a képzelet világát a szükséges nyelvi, matematikai és mozgáskészség fejlesztésével kötik össze. Minden héten új, interaktív órákat szervezünk, mel yek különböző kreatív megoldásformákat mutatnak be. A gyerekek mindig a hét végén viszik haza kész projektmunkájukat, melyből kiderül, mi mindent tanultak a heti programok folyamán, másrészt szép emlék marad a táborból. A foglalkozások során a gyerekek ren geteg új élménnyel és tapasztalattal gazdagodnak majd, amelyek korábbi tudásukra és képességeikre is alapoznak. A gyerekek továbbá heti kiránduláson és úszás órán is részt vehetnek.

email restaurant
keyboard_arrow_up