Létesítmények

Az English Garden Óvodának és Családi Bölcsődének két szomszédos épület ad otthont. Az épületek mögött egy nagy udvar található, fákkal, kültéri játékokkal és mászófallal. Ezek a játékok úgy vannak tervezve, hogy a gyerekek azokat egész évben használni tudják. Az épületen belül számos tágas csoportszoba, öltöző és gyermekbarát mosdó található. A legalsó szinten van a tornaterem, ahol a gyerekek változatos sporttevékenységekben vehetnek részt, továbbá a konyha és az ebédlõ is itt helyezkedik el.

A szülõk számára kialakítottunk egy külön helyiséget, az úgynevezett Parents Centre-t, mely egy külön épületben található a kertben. Itt a szülõk mindennap találkozhatnak egymással, akár a nap elején, akár a nap végén. Minden English Garden családnak ez egy ingyenes lehetõség, egy hely, ahol találkozni és beszélgetni lehet a budapesti életrõl.

A Baba Napközi egy közeli épületben található, mely szintén rednelkezik egy tágas udvarral, ahol a gyermekek biztonságosan játszhatnak és felfedezhetik az őket körülvevő világot. Napközink egy teljesen különálló emeleten mûködik. A helyiségek világosak, színesek, otthonos és biztonságos környezetet nyújtva a gyermekeknek. A gyermekek külön szobákban a saját korosztályukkal, szakképzett gondozóink felügyelete mellett játszanak.

Az English Garden összes épületébe csak biztonsági kóddal lehet bejutni. Az iroda a Villám utca 27. szám alatt, a földszinten található.

email restaurant
keyboard_arrow_up