Családi Bölcsöde

Az English Garden Napköziben megértjük, hogy mennyire nehéz a gyermekét másokra bízni, ezért minden információt szeretnénk megadni Önöknek annak érdekében, hogy ezt a nehéz döntést megkönnyítsük. Célunk, hogy egy hidat építsünk ki az otthon és a Családi Bölcsöde között és a legmagasabb ellátást biztosítsuk a gyermekek számára, a négy hónapos kortól egészen addig, amíg készen nem állnak az óvodai előkészítő éveire.

Barátságos, tiszta, kényelmes, biztonságos, ugyanakkor ösztönzõ és kihívást jelentõ környezetet kínálunk mind a kisbabák mind pedig a már totyogó kisgyermekek számára. A játékot és a szórakozást a tanulással és a felfedezéssel kapcsoljuk össze. A Családi Bölcsödében dolgozó gondozók rendkívül figyelmesek és érzékenyek a gyermekekkel szemben, nagy hangsúlyt fektetve a gyermekek szükségleteinek kielégítésére. A gondozásban részt vevõk aránya: 1 gondozó jut 3 kisbabára és szintén 1 gondozó jut 4 totyogó gyermekre.

A kisbabákkal foglalkozó szakképzett gondozók biztosítják a babák számára fontos ringatást és beszédet. Továbbá biztosítjuk a plüss játékokat, elhelyezünk számukra családi fotókat, stimuláló játékokat és foglalkozásokat tartunk. Mindemellett természetesen biztosítjuk a minél nagyobb kényelmet nyújtó bölcsõket és egyéb komfortos berendezéseket. Rengeteg olyan helyet kínálunk, ahol a gyermekek biztonságosan felfedezhetik az õket körülvevõ világot.

A totyogó kisgyermekek számára a gondozók olyan foglalkozásokat tartanak, amely során a gyermekek jobban megismerhetik magukat és az õket körülvevõ világot. A felfedezést kínáló lehetõségek természetesen egyensúlyban lesznek a rendszeres pihenõ idõvel. A foglalkozások nagy része a kreativitáson alapszik, a gyermekek kint és bent is játszanak, illetve vannak lehetõségek készségfejlesztõ szerep- és fantázia játékokra.

email restaurant
keyboard_arrow_up